Новини

Молодіжна зустріч «Стрітення Fest» у Володимирі

З нагоди міжнародного Дня православної молоді, який традиційно приурочують до свята Стрітення Господнього, 17 лютого 2024 року, митрополит Володимир, керуючий Володимир-Волинської єпархії, зустрівся з представниками молодіжних осередків своєї єпархії. Захід відбувся у місті Володимир.

Понад 100 православних молодих людей з усієї західної Волині зібралися разом задля того, щоб поділитися знаннями Святого Письма, основ богослужіння, позмагатися між командами в інтерактивному брейн-ринзі та поспілкуватися з Керуючим єпархією.

Стрітення Fest-2024 розпочався спільною молитвою в Свято Успенському кафедральному соборі та продовжився знайомством усіх учасників під відкритим небом та у приміщенні Тронної зали єпископського будинку.

Мотиваційним незабутнім елементом зустрічі стало архіпастирське слово Владики. Митрополит Володимир поділився з молоддю своїм баченням молодіжного служіння у наш час, закликав твердо триматися віри православної, повністю довіряти Богу і Його промислу.

Молодіжні організації мали можливість поділитися з іншими учасниками зустрічі своєю діяльністю на парафіях та потішити гостей Фесту гарними піснеспівами.

На завершення заходу голова молодіжного відділу архімандрит Ніфонт (Омельчук) подякув священникам та оргкомітету за небайдужість до молодіжного служіння у парафіях, висловивши сподівання на чергову молодіжну подію вже весною.
Регентське Новини монастиря